Skocz do zawartości

Która z tych gier najpierw????

Recommended Posts

Witam w związku z tym, że ostatnio mam ochotę w coś pograć postanowiłem sprawdzić ceny gier na Origin i znalazłem dwie interesujące gry i nie mogę się zdecydować, którą wziąć najpierw :(

Wiedźmin 2 Enhanced edition za 20Euro

czy

Two Worlds 2 Velvet ed. za 25Euro

Prosze o pomoc w zdecydowaniu bo niestety  ale póki co nie mam kasy na obie :(

Nie żeby to miało ci pomóc w dokonaniu  wyboru... ale spóźniłeś się, bo Wiesław 2 był jakieś 2-3 tygodnie temu na Steamie za 3,99 EUR. Ja zakupiłem, ino jeszcze nie grałem (aktualnie aklimatyzuję się, czytając opowiadania Sapkowskiego z uniwersum Wiedźmina). Nie znam Two Worlds 2 ale Wiesiek (o ile lubisz RPG) to tytuł, na którym chyba nie można się zawieść. Sprawdź kody na alledrogo, jest sporo w cenie do 30 zł.

Niestety ale na allegro nie zapłacę w euro, mieszkam Irlandii więc niestety. Dzięki za info choć szkoda, że jeszcze nie przyszedł gość z UPC i nie założył netu w nowej chałupie i dopiero w szkole mogłem wziąć tylko origins bo steam blokują ;( A jeśli chodzi o to co lubię to RPG i strategie czasami gran turismo 5 na ps3 i podobna na PC czasem coś typu oddworld strngers wrath bardzo żadko fps.

Edytowane przez Amity94

Zdecydowanie polecam Wiedźmina 2.

Na prawdę ciekawa gra, praktycznie się nie nudzi (no, przynajmniej w moim przypadku  :) )

Według mnie powinieneś kupić wiedźmina, choćby z powodu, iż niedługo wychodzi wiedźmin trójka(gdzieś koło sierpnia tego roku),a w takim wypadku, po przejściu 2 części miałbyś co robić 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...