Skocz do zawartości

Przerwana instalacja (brak prądu) instalator nie pozwala przeprowadzić instalacji ponownie.

Recommended Posts

Witajcie. Próbowałem zainstalować grę Lego Piraci z Karaibów dla dzieciaka ale podczas instalacji wystąpił brak prądu. Gra w wersji pudełkowej mam kod cdprojekt.  Gdy ponownie próbowałem zainstalować grę instalator informował że "instalacja nie została dokończona i system windows nie mógł jej zmodyfikować" i nie chciał jej zainstalować ponownie. Dodatkowo jeszcze wywaliłem ten niedokończony folder z grą do kosza i usunąłem.  W "programy i funkcje" tej gry nie widać. Ale gdy wchodzę w pliki na cd w folder game files i klikam ikonę gry to gra się uruchamia mimo że folder z grą wywaliłem. Nie wiem co by było gdybym dłużej pograł pewnie by wyskoczył jakiś błąd. Chciałbym ją poprawnie zainstalować ale już nie wiem jak bo trzeba pewnie coś usunąć możecie coś na to poradzić?

Edytowane przez dinokajman

Wejdź w panel sterowania programy odinstaluj program. i poszzukaj tam gry. Jeżeli nie pomoże to wejdz w mój komputer/dysk lokalny C/program files/i tutaj poszukaj nazwy gry lub firmy co tą gre robiła. Następnie usuń wszystko.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...