mkuzmicz 3 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam, Szukam głośników w dostępnym dla mnie przedziale cenowym. Jestem zwolennikiem produktów, które były wykonywane kiedyś, ponieważ wydają mi się lepszej jakości. Potrzebuję informacji, jakie głośniki w systemie 2.0 lub 2.1 nadawały by się do pokoju o wymiarach 5x2 metry. Miały by one służyć do gier typu FPS oraz muzyki typu House i Rap. Bardzo fajnym dodatkiem, który może nie jest priorytetem, lecz stanowi dla mnie bardzo dużą zaletę jest możliwość połączenia się z głośnikami poprzez Bluetooth. Moje możliwości finansowe to 300-400 zł. W przypadku gdy, w grę wchodzi duża różnica jakościowa jestem w stanie wydać do 500 zł. Pozdrawiam,Mariusz Cytuj Link to post Share on other sites
Buuren 68 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) Jeżeli chodzi o bluetooth to: MODECOM: - mhf60u 2.1 359zł + myszka gratis na stronie modecoma - shf56u 2.0 ~~300zł - shf80u 2.0 ~~380zł - shf120u 2.0 ~~475zł + moduł za obecnie 75zł na allegro. Testy w sieci. Edytowane 6 Marca 2014 przez Buuren Cytuj Link to post Share on other sites
tomek78 25 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) test: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=Test-Recenzja-Edifier-Studio-R1600TIII znajdziesz tez na tym portalu test R1280T ktore kosztuja okolo 250-300zl. Jak chodzi o BT to takie polaczenie duzo traci na jakosci i glosnosci niz jakby byl glosnik polaczony bezposrednio z karta muzyczna lub TV. Mam glosniki BT i dla mnie jest ta technika jeszcze nie dobrze spasowana w glosnikach. Edytowane 7 Marca 2014 przez tomek78 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts