Kobe24 0 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam!!! Mam dziwby problem z procesorem. Z internetu pobralem program Easy Tune 5 od GIGABYTE i chcialem sobie troszke go podkrecic Ale przestawilem lekko na 1821Mhz z 1809Mhz i narazie nic. Ale po chwili nacisnalem jeszcze raz "GO", gdzie chyba automatycznie podkreca procesor i nagle komputer sie zresetowal. Właczylem go z powrotem i ciagle albo sie zawieszal albo resetował... Co to moze byc ?? Temperatura wynosi 40 stopni nawet ustawilem w biosie ustawienie standardowe i nic Prosze o pomoc !! Z gory dzieki !! Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam!!! Mam dziwby problem z procesorem. Z internetu pobralem program Easy Tune 5 od GIGABYTE i chcialem sobie troszke go podkrecic Ale przestawilem lekko na 1821Mhz z 1809Mhz i narazie nic. Ale po chwili nacisnalem jeszcze raz "GO", gdzie chyba automatycznie podkreca procesor i nagle komputer sie zresetowal. Właczylem go z powrotem i ciagle albo sie zawieszal albo resetował... Co to moze byc ?? Temperatura wynosi 40 stopni nawet ustawilem w biosie ustawienie standardowe i nic Prosze o pomoc !! Z gory dzieki !! Nie podkręcaj w Easy Tune tylko w BIOS'ie - najlepiej ja swojego 3000+ do max 1,95 GHz bez zmiany napiec wykrecilem Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nie boisz się o swój sprzęt? Ja przy tym Tracerze to bym się bał w ogóle używać, a co dopiero podkręcać... przecież to bomba zegarowa jest. (niekoniecznie pomoże na twój problem, ale koniecznie do wymiany) Cytuj Link to post Share on other sites
Kobe24 0 Napisano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 OK dzieki za wszystko Juz naprawilem wystarczylo odinstalowac program jakos dalem rade Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts