erwins 2 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam. Rozglądam się za dyskiem zewnętrznym (z ewentualną możliwością montażu w PC) 2-3 "TerazBajtowym". Zależy mi na bezawaryjności, wytrzymałości i tym, żeby nie wymagał zasilacza. Mogę wydać około 600 zł. Fajnie by było gdyby był z USB 3.0. Myślałem o WD lub Seagate, ale przemyślę każdą propozycję. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Dakero 8 Napisano 5 Marca 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 WD My Passport ultra Posiadam osobiście już z pół roku w/w model w wersji 2TB i śmiało stwierdzam, że jest to jeden z najlepszych dysków przenośnych jakie miałem. Bardzo wygodny kabel (nie wypada z wtyku jak w innych niektórych dyskach), bardzo dobre transfery WD>HDD średnio 100 mb/s przy pliku np 2gb. Dobre intuicyjne oprogramowanie dodawane na dysku, 3 lata gwarancji, różne kolory. Mój pracuje praktycznie cały czas i jeszcze nie miałem z nim najmniejszego problemu. 1 Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Za trochę ponad 500 zł znajdziesz Verbatim Store 'n' Save 47673 3.5'' 3TB, USB 3.0 który oferuje doskonałą wydajność i jest bardzo cichy. Polecam i używam od ponad roku. Link to post Share on other sites
erwins 2 Napisano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Z tych dwóch wybieram WD. Dzięki ludziska. Link to post Share on other sites
Recommended Posts