szczepanx 1 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Witam, jakie są różnice w tych dwóch systemach Windows 7? Czy przy normalnym użytkowaniu są jakieś istotne różnice? Pytam, ponieważ mam możliwość pobrania z dreamsparka, ale zwykłą wersję już wykorzystałem, a teraz chciałbym zainstalować oryginalną siódemkę na komputerze taty. PS. Czy można aktywować klucz do angielskiego windowsa, na windowsie polskim? Edytowane 3 Marca 2014 przez szczepanx Cytuj Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Witam, jakie są różnice w tych dwóch systemach Windows 7? Czy przy normalnym użytkowaniu są jakieś istotne różnice? https://blogs.technet.com/b/mkedziora/archive/2009/01/08/windows-7-checked-build-co-to.aspx Pytam, ponieważ mam możliwość pobrania z dreamsparka, ale zwykłą wersję już wykorzystałem, a teraz chciałbym zainstalować oryginalną siódemkę na komputerze taty. To jest dreamspark akademicki, z uczelni? Przeczytaj licencję (DreamSpark EULA), ale prawdopodobnie możesz zainstalować system na dwóch komputerach. Pamiętaj tylko, że ta licencja dotyczy ciebie i nikogo innego. Czyli teoretycznie nie powinieneś instalować tego na innym komputerze niż twój Cytuj Link to post Share on other sites
szczepanx 1 Napisano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 To jest dreamspark z technikum informatycznego wcześniej obejmowało tylko studentów, teraz także uczniów technikum informatycznego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts