kamil2670p 0 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam , wczoraj zmieniałem obudowę i nie działa bios, w każdym razie nie wiem czemu jak odpalam kompa to jak chce wejść w bios to po prostu nic się nie pokazuje jest czarny ekran . Jak normalnie uruchamiam i nie wciskam del to jest ok wstaje mi system i wszystko działa jak powinno. Tylko podczas startu nie pokazuje mi żadnych cyferek ani logo msi jak wcześniej tylko odrazu logowanie do windowsa. Płyta to Msi z77a G43 Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Próbowałeś robić reset biosu zworką ? Cytuj Link to post Share on other sites
simon96 62 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Mam podobnie, wyjęcie baterii/reset zworką i przy następnym uruchomieniu mam bios : ) Ogólnie od czasu kiedy mam taki problem komputer się szybciej odpala, więc nie zamierzam nic zmieniać : ) Cytuj Link to post Share on other sites
sebiq 2 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Moze masz fast boot zainstalowany dlatego 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kamil2670p 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Podociskałem coś na mobo przełożyłem pamiątki i chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
darth_moll 9 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 @simon96, wygląda jakbyś miał włączoną w biosie opcję quick/fast/rapid boost Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts