Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam. Mam problem nie wiem który smartfon wybrać. Mam do wyboru Samsung Galaxy S III mini oraz Samsung Galaxy Core. Oby dwa telefony są bardzo podobne do siebie np. - Mają tyle samo mpx. Bardzo proszę o pomoc. Pozdr. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Tylko te wchodzą w rachubę? Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Tylko te wchodzą w rachubę? Tak. Tylko te wchodzą w rachubę? No jedynie jeszcze Samsung Galaxy Trend. Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Przedłużasz umowę z operatorem czy kupujesz za pieniążki ?. Trenda na wstępie możesz odrzucić skłaniał bym się tu bardziej do Core lub s3 mini Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Przedłużasz umowę z operatorem czy kupujesz za pieniążki ?. Trenda na wstępie możesz odrzucić skłaniał bym się tu bardziej do Core lub Przenoszę z karty na abonament. Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 W jakiej sieci ?. Po telefonach domyślam się że w plusie. Powiedz jaka wysokość abonamentu. Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 W jakiej sieci ?. Po telefonach domyślam się że w plusie. Powiedz jaka wysokość abonamentu. Abonament w T-Mobile za 40 zł (taryfa basic) Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Moim zdaniem śmiało możesz brać core ale możesz też wytargować Xperie M. Aparat nie jest powalający ale telefonik nie jest najgorszy a z tych co tu wymieniłeś to Skłaniałbym się do Core ale jak byś wytargował to xperie M za 100-150zł nawet byś w tym abonamencie dostał Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Szczerze mówiąc to do smartfonów z serii Sony Xperia nie jestem przekonany, ponieważ używałem produkt firmy Sony Ericsson Xperia X10 i nie mam najlepszych odczuć więc bardziej skupiam się na innych markach. A mógłbyś mi doradzić jaki telefon byłby dobry w tej ofercie z Play: http://www.play.pl/oferta/play-abonament/formula_4_unlimited2.html Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Rozumiem . Jednak warto zauważyć że od tej epoki sporo się zmieniło . No ale dobra jeżeli nie przekonuje cię xperia to bierz tego core. Ja bym się skłaniał do Xperi M. Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Rozumiem . Jednak warto zauważyć że od tej epoki sporo się zmieniło . No ale dobra jeżeli nie przekonuje cię xperia to bierz tego core. Ja bym się skłaniał do Xperi M. Ale mógłbyś look"nąć na tą ofertę z play : http://www.play.pl/oferta/play-abonament/formula_4_unlimited2.html Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 to oferta bez telefonu. Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 to oferta bez telefonu. Z telefonem Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 z telefonem jest od 50 zł miesiecznie Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 z telefonem jest od 50 zł miesiecznie No tak. O tą chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ile jestes w stanie doplacic przy abopnamencie 55 zł miesiecznie Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Do 300 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 http://www.play.pl/telefony/htc-desire-500-black/?ESId=SMP_NFUN4 HTC Desire 500 w abonamencie 50 miesięcznie i dopłata 230 zł. możesz pójść do play wytargować cene Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 http://www.play.pl/telefony/htc-desire-500-black/?ESId=SMP_NFUN4 HTC Desire 500 w abonamencie 50 miesięcznie i dopłata 230 zł. możesz pójść do play wytargować cene Tak ten HTC jest fajny, ale jednym z minusów jest to że ekran wychodzi znacząco poza ramkę co naprawdę grozi porysowaniem Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 To zależy na czym ci zależy bo tak to do niczego nie dojdziemy . Także opisz mi do czego będziesz używał telefonu na czym ci zależy najbardziej na czym mniej i wtedy coś poradzimy. Cytuj Link to post Share on other sites
Wixon008 0 Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 To zależy na czym ci zależy bo tak to do niczego nie dojdziemy . Także opisz mi do czego będziesz używał telefonu na czym ci zależy najbardziej na czym mniej i wtedy coś poradzimy. Wiesz. Dziękuje już zdecydowałem że wybieram Cora Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No i minusem jest wydajność. 4 raczej słabe rdzenie i grafika Adreno 203 nie napawają optymizmem. Według mnie powinieneśsię zastanowić nad umową bez telefonu, a sam smartfon na raty. Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Core raczej będziesz zadowolony. Fakt że Słabe rdzenie i grafika też. i w sumie dolożył by z 100-150 zł i miałbyś 2 x lepsze urządzenie . Ale ok Core do takiego sb użytkowania powinien ci wystarczyć. Fajerwerków się nie spodziewaj . Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Tylko że tam będzie Touchwiz, on dodatkowo zdusi podzespoły. Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Moim zdaniem lepiej brać Tego Desire 500. Nie powala może podzespołami ale na pewno jest lepszy od tego core. dopłaci 50 zł i ma lepszy telefon który będzie mu służył przez dłuższy czas niż core który mu się zamuli. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts