gopro 0 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witam.mam pytanie do użytkowników Steam'a,otóż na swoim koncie posiadam COD Ghosts w wersji bez żadnych DLC,wychaczylem na allegro ciekawą oferte w której jest Cod ghosts+wszystkie dlc w jednym kluczu.co się stanie jeśli uzyje tego klucza na swoim koncie ? czy zostaną dodane z niego DLC do mojego COD a sama podstawowa gra z tego klucza zniknie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Adikson 31 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Zazwyczaj na steamie jeśli na jednym kluczu znajduje się więcej gier a którąś z nich posiadamy to jedynie aktywują się te produkty których nie mamy a dubel po prostu przepada, miałem tak z gta san andreas Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Jak użyjesz podeślij klucz To może Cod'a mi doda Cytuj Link to post Share on other sites
gopro 0 Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 hmm. No ok oby tylko po wpisaniu klucza nie okazało się ze się go nie da dodać,i ze gra sie nie zdubluje Cytuj Link to post Share on other sites
DeXtrous 716 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ja kiedyś kupiłem cd-action w którym był dead island bez dodatku, aktywowałem go, potem zakupiłem dead island goty z humble bundle i dlc się dodały, a gra nie poszła do ekwipunku steam, przepadła. Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dodam jeszcze, że na Origin jest podobnie. Kupiłem w promocji Crysis 3 Hunter Edition i będący w pakiecie Crysis 2 przepadł, bowiem posiadałem już ten tytuł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts