Wooodzu 0 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam.Dosyc dlugo mam problem z dzwiekiem w komputererze, gdy rozmawiam na skype i czsami chce włączyc jakis filmik z Youtube to wylaczam mikrfon (fizycznie suwakiem -mute) i osoba z ktora rozmawiam slyszy to co ja ogladam na youtube i mi powtarza zeby mi udowodnic ze to slyszy... dla testu odlaczylem totalnie mikrofon od komutera i wlaczylem znowu filmik i to samo....dlugo szukalem i meczylem sie ale bezowocnie...Windows 7 Ultimate Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Gamerhttp://img.bazarek.pl/175278/12755/1700688/1598852034c9cea85a8788.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Salog 800 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jeśli rozmawiasz na skype to mutuj sie w programie. Dlaczego ? Bo prawdopodobnie jak gasisz mikrofon fizycznie to mikrofonu tak jakby nie ma, więc skype wybiera miks stereo jako mikrofon. Cytuj Link to post Share on other sites
Wooodzu 0 Napisano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Faktycznie działa nie pomyslalem o tak podstawowej sprawie. tylko dla czego jak "wyłączyłem" miks stereo w panelu sterowania dalej to sie robiło ;F Edytowane 3 Marca 2014 przez Wooodzu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts