audio1993 0 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 pierwsze pół roku montowali w xenonach radiator bez heatPipe później już tak tak serio - ten układ chłodzenia z dodatkową rurką w Xenonach i Zepchyrach wielkiego WUJA dawał... tam był problem innego typu - GPU 90nm i wyginająca się płyta oraz nierówny nacisk na układ dawał skutki w pękaniu kul na środku BGA poczytałem o tych płytach głównych i całej reszcie i teraz widzę, że mój wybór był prawdopodobnie kiepski, wziąłbym slima najlepiej i ten zasilacz 130 WAT mógłbym bez problemu grać w tirze na pauzie na przetwornicy, ale mam problem z kontaktem ze sprzedawcą i boje się, że wysłał tą konsole Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 jest to firma to masz prawo na zwrot w ciagu 10dni nie otwieraj paczki i odstap od umowy - masz na to prawo jak chcesz slima to wal na PW jasperki tez mam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts