Paulix 2 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Posiadam Windows 8 i korzystam ze standardowego start menu (tego nowego, metroui czy jakoś tak). Podczas najzwyklejszego korzystania z komputera pozmieniały mi się ikony start menu. - Zniknęły prawie wszystkie skróty z aplikacji, które instalowałam (zaznaczam Prawie wszystkie) lub które po prostu przypinałam (wszystkie przypięte zniknęły. łącznie z przypiętymi skrótami do do dysków lub chociażby skrót do "Mojego Komputera"). - Pojawiły się w start menu chyba wszystkie skróty do ustawień z panelu sterowania Moje pytania: Czy są jakieś komendy na sprawdzenie/naprawienie tego typu brakujących rzeczy (poza sfc /scannow - bo to nic nie daje)? W Ustawienia > Kafelki > Pokarz narzędzia administracyjne mam wyłączone ich pokazywanie, a pomimo tego nadal wszystkie są widoczne. Włączanie i wyłączanie tej opcji nic nie zmienia. Ktoś wie jak to naprawić? Edytowane 27 Lutego 2014 przez Paulix Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts