Mercus 0 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Chciałbym kupić sobie tuner TV do laptopa, ale kompletnie nie wiem jaki. Zależy mi na tym, żeby była możliwość nagrywania. Czy któryś z tych będzie się do tego nadawał http://www.saturn.pl/tv-satelitarna-i-naziemna_tunery-tv-satelitarnej Słyszałem, że niektóre tunery mają też "sprzętowe kodowanie mpeg-2 i/lub mpeg4" (cokolwiek miałoby to znaczyć). Zdaję sobie sprawę, że do kwoty 500zł mam duży wybór tunerów, ale kompletnie nie wiem, na który się zdecydować. Może mi ktoś coś polecić? Aha. System operacyjny to ''siódemka'', a procesor w lapku to Intel i3. Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 nie wiem czy dobrze pisze ale z tych tunerów ani jeden nie będzie pasował bo niby jak ty go chcesz podpiąć do laptopa ? tuner tv do laptopa musisz podłączyć przez usb Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 o tunery pytaj w dziale HDTV @up laptopy mają hdmi, bez przesady Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts