Kamyczkoo 0 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witajcie drodzy Szwagrowie Wiele tematów na tym forum obejrzałem. Wiele ciekawych rzeczy zobaczyłem. Masę pomysłów macie Codziennie odwiedzam ten dział z nadzieją, że wkleicie coraz to nowsze foty z modyfikacji waszych maszyn . A po jakimś czasie doszedłem do wniosku, że też się trochę wtrącę i zacznę z wami zabawę.Obecnie jestem jeszcze w trakcie skompletowania całego zestawu. A trochę to trwało niestety Co by dalej nie zanudzać napiszę co już mam i nad czym się zastanawiam...Obudowa - fractal design define r4 (czarna bez okna) Płyta Główna - ASRock Fatal1ty H87 Zasilacz - XFX 550WPamięci - Crucial Ballistix 8GD (2x4GB) 1600MHz SSD - Kingston 120GB (kupiłem a później słyszałem, że z nimi coś nie tak)HHD - Seagate 1TB sata IIIProcesor - i tu się zastanawiam nad i5 4570 albo i5 4670K Cooler - silentium pc fortis GPU - w przyszłości jakieś na pewno będzie I mam pytanie w jakim kolorze wybrać emblemat... ps ten cooler już jest przemalowany na czarno, wieczorem wrzucę nowsze zdjęcie http://i.imgur.com/CS5jQlC.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Adikson 31 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 I mam pytanie w jakim kolorze wybrać emblemat... Skoro cooler jest już czarny myślę, że ładnie by wyglądał ciemny czerwony Obserwuję i czekam na zdjęcie przemalowanego Cytuj Link to post Share on other sites
Royal_19 3 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 skoro już raz był malowany to dwie warstwy farby na nim mogą nie być najlepszym pomysłem chyba że procek nie będzie podkręcany Cytuj Link to post Share on other sites
Kamyczkoo 0 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) I niżej obiecane zdjęcie... Jak to 2 raz malowany? http://www.fotoszok.pl/upload/e36c4c94.jpeg a teraz zdjęcie z "emblematem" http://www.fotoszok.pl/upload/f2493658.jpeg Ogólnie to jeszcze jest opcja graweru na tym coolerze ale nad tym się jeszcze zastanowię Teraz czas na piwo mini ps. czy warto dołożyć te 150zł do 4670K? Edytowane 26 Lutego 2014 przez Kamyczkoo Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ten płatek śniegu lepiej wygląda jak jest biały Cytuj Link to post Share on other sites
Kamyczkoo 0 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 No to mam dwie opcje albo grawer na tym i usuwam farbę którą nałożyłem (może być ciekawy efekt). Albo białe plexi i wycinanie laserowe Za którą opcją jesteście? Cytuj Link to post Share on other sites
Krystecki 3 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem za pleksą Cytuj Link to post Share on other sites
Kamyczkoo 0 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 No to jutro będzie foto z pleksą i zobaczymy jak to będzie wyglądać. A w przyszłym tyg złoże tego dziada Cytuj Link to post Share on other sites
szambor5 4836 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Świetnie to wygląda. Czym malowałeś? mini ps. czy warto dołożyć te 150zł do 4670K? Moim zdaniem, jak najbardziej tak. Masz płytę ,na której grzechem byłoby nie podkręcić procesora. Edytowane 26 Lutego 2014 przez szembor5 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamyczkoo 0 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Malowane to było można powiedzieć, najzwyklejszą farbą w sprayu A niżej podsyłam jeszcze jeden pomysł na emblemat ale to na front kompa Coś czuje, że będę musiał go zrobić większy, bo przy wycinaniu laserem małych elementów niestety się to topi ;)na zdjęciu tego nie widać... http://fotoo.pl//out.php?i=737022_img-0417.jpg ps. wybaczcie ale mam jeszcze problem z wstawianiem zdjęć Edytowane 26 Lutego 2014 przez Kamyczkoo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts