Skocz do zawartości

Recommended Posts

90% ludzi na andku ją ma.

stary, NIKT z moich znajomych tego nie ma... ja nawet facebook'a już nie mam... ale jak miałem to nawet tego czegoś raz nie użyłem...

Swoją drogą te 90% to osób chyba poniżej 17 roku życia?.. albo raczej przedział 15-17lat?

Edytowane przez ArioX

Akurat mam dużo znajomych i z wieloma pisze przez messengera godzinami nie martwiąc się o nic :) a przedział wiekowy moich znajomych to 25-30 lat (sam do niego należę) :P

Dzięki niej praktycznie nie muszę pisać smsów.

To chyba ty pierniczysz? Gdzie napisałem, że fb jest wyznacznikiem. To ty jesteś śmiesznym i żałosnym fanbojem wp i już nie możesz tego znieść. I wiem, że istnieje coś takiego jak whatts app, bo sam go miałem i korzystam z vibera. Ja tylko z ironią napisałem, że przynajmniej nokia x ma messengera, a to wy zaczęliście płakać!

Ja też nie wie co to jest. Telefon po porewsze ma sprawnie i szybko dziąłać, po drugie dzwonić, ma robić dobre zdjęcia, płynnie przegladać internet. Ma mieć serwis, wsparcie i tanie, powszechnie dostępne części, bo wypadki chodzą po ludziach.
Dla Ciebie. Każdy ma inne priorytety. Ale Ty każdą wadę Nokii i windowsa przekręcasz w zaletę. 

stary, NIKT z moich znajomych tego nie ma... ja nawet facebook'a już nie mam... ale jak miałem to nawet tego czegoś raz nie użyłem...
To że Ty tego nie używasz czyni tą aplikację nieistotną i bezużyteczną?
  • Popieram 2

Dokładnie :) w sród moich znajomych FB używa sporo ludzi, ale na komórkach prawie nikt :) - a używają TapaTalk wchodząc na fora - więc nie są to osoby, które tylko dzwonią.  :)  Ja wolę zadzwonić lub wysłać SMS'a czy EMail :)

Edytowane przez Ravir

Wiadomo ile ma kosztować Nokia X w Polsce - 549 zł więc cena naprawdę jest atrakcyjna.  Bo to jest cena sklepowa, czyli idę do Media, Euro, Saturna czy Komputronika i kupuję.

Na Allegro cena pewnie będzie oscylowac w granicy 300 zł lub nawet mniej - przynajmniej można tak wnioskować z dotychczasowych przypadków. 

Jeśli faktycznie w okolicach 300 zł na Allegro kupimy nowe, "abonamentowe" telefony to test to naprawdę fajna oferta.

Dokładnie - a jeśłi będzie działać płynnie, a tak ynika z pierwszych filmów - to 300 zł za w pełni funkcjonalnego, markowego Dual SIM'a to naprawdę fajna cena. Dodać do tego aplikacje - bo tak naprawdę przeniesienie aplikacji z Google do sklepu Nokii będzie bardzo łatwe.

Szykuje się murowany hit - niech ktoś mi znajdzie sensowny sprzęt z Androidem i takim wsparciem, serwisem jaki ma Nokia, oraz 24 miesiące lokalnej gwarancj.

Biorąc pod uwagę jak dobrze się sprzedawala Lumia 520 - to Nokia X tez się będzie sprzedawać. Może nie w POlsce - ale w "biednych" krajach to na pewno - w końcu to telefon na takie rynki.

Lumia 520 w POlsce też się bardzo dobrze sprzedaje - wynika z tego, ze nawet u nas jest duże zapotrzebowanie na tanie smartfony.

No tak, ale w niektórych krajach ludzie bardzo lubią Nokię, lecz nie przepadają za WP8. Nokia (MS) pokaże budżetówki na Androidzie, który przypomina WP8, lecz się będą cięły. Potem powiedzą że było brać WP8.

Gdyby chcieli dobrej wydajności w niskiej cenie to by poszli w MediaTeki + KitKat.

• Popieram 1
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...