Klawiszowiec 2 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam wszystkich Poszukuje słuchawek do codziennego grania/rozmawiania ze znajomymi. finanse które aktualnie posiadam to 400zł i chciałbym w tych granicach się zatrzymać. Wymagania: mikrofon trwałość przestrzenny dzwięk oryginalny wygląd. moja płyta główna to: ASUS p8h67-m Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
nemoo12 29 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mogę Ci polecić zestaw słuchawkowy Asus ROG Orion Pro , rewelacyjnie dopasowują się do uszu posiadają pasywną eliminację szumów , nie potrzeba szukać sterowników dzięki ROG Spitfire USB Cytuj Link to post Share on other sites
TheVegas 7 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 http://forum.benchmark.pl/topic/95884-polecane-s%C5%82uchawki-nauszne/ - polecam przeczytać. Cytuj Link to post Share on other sites
FpsGamer 0 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Nie kupuj słuchawek z segmentu "dla graczy" to njagorszy syf o czym przekonałem się na własnej skórze dwukrotnie... Za kwotę którą chceszs wydac spokojnie kupisz dobre słuchawki firmy która zajmuje się produkcją sprzędu audiofilskiego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts