Pekaa 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam. Chciałbym zakupić przenośny dysk z interfejsem e-sata. Pamięci flash teoretycznie są wytrzymalsze ale oferują małą pojemność. Zależy mi na dysku koło 250-500GB. USB2.0 jest za wolne, za to e-sata już daje radę. Zastanawiałem się nad kupnem obudowy na dysk SATA z wyjsciem na e-sata, ale nie znalazłem nic ciekawego. Zależy mi również na wyglądzie. Cena: do 400PLN Proszę o pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 To ja Ci proponuję kupić sobie zwykły hdd i wybrać kieszeń. Najtaniej i dobrze. pozdrawiam E: Temat wyboru kieszeni na hdd był kilkukrotnie poruszany w tym dziale w przeciągu ostatnich miesięcy. Zachęcam zatem do zagłębienia się w forum. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 zrób jeszcze lepiej kup używany dysk i do tego osobno obudowę, i tak ci gwary nikt nie uwzględni jak zrzucisz na ziemię Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts