Devil149 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam Forumowiczów W ramach rozliczeń kolega który ma pewne trudności w finansach zamiast kaski chce mi dać kompa-właściwie już stoi u mnie.Nie jest mi on potrzebny,więc chce go sprzedać najlepiej w całości,ew w częściach pod warunkiem że znajdą się kupcy na wszystkie elementy zestawu.Komp jest w 100proc sprawny,przetestowany(właśnie na nim gram dla zabicia czasu wolnego ).Ma pudełka do poszczególnych części i co najważniejsze na wszystko zostało jeszcze około 8msy gwarancji. Proszę o wycenę ile to realnie jest warte.Gdy się tak stanie że go wezmę w rozliczeniu i będą chętni mogę wystawić dla pewności kupującego również przez Allegro. Zestaw jest taki: 1.Hdd 500GB Segate B. seria bodaj 11 2.Obudowa Centurion CAC-T05(stan bdb) 3.Nagrywarka SATA LG DVD 4.Pamięć 4096MB-2x2 Dual 800Mhz Goodram 5.Zasilacz Corsair 650W 6.Płyta główna Asus P5Q 7.Procesor Intel Core2Duo E8400-tu napiszę że nie wiem jaka rewizja. 8.Grafika Gigabyte 4870 512MB GDDR5 9.Zestaw Logitech MX3200Laser.Mysz+Klawiaturka z wyświetlaczem.Bezprzewodowy Z góry dzięki za pomoc.Orientowałem się na Allegro ile +/- za części,ale chcę się od Was jeszcze dowiedzieć za ile i czy da się to jeszcze w miarę szybko sprzedać . Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Nie żeby mi się nie chciało wyceniać, ale jeśli patrzałeś na allegro to orientujesz się w średnich cenach komponentów. Jeśli chcesz szybko sprzedać to odejmij od tych cen z 15% i sprzęt się rozejdzie Link to post Share on other sites
Devil149 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ok,dzięki Rafcio To może inaczej.Poczekam do jutra czy są zainteresowani zakupem(jeśli tak to po jakiej cenie?).A jak nie to albo niech kumpel sam go sprzedaje,albo mu wystawię na Allegro bo nie ma konta tam.I tyle. Więc jak co proszę pisać.Może być na maila-bo tu z PR bywa różnie.Raz działa,raz nie. Mail DEVIL149@WP.PL Wieczorkiem się odezwę,bo do pracy pomykam zaraz Pozdro! Link to post Share on other sites
blaugrana 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ja bylbym zainteresowany grafiką Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Podaj dokładną nazwę tego zasilacza. Link to post Share on other sites
NEXTDEY 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Tak jak severen podaj dokładnie jaki to korsarz no i jak byś mógł to cenę pamięci bo nie chce wyceniać bo jak bym mógł to bym za dopłatą je wziął Link to post Share on other sites
piotr1995 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ile za sam dysk twardy? Link to post Share on other sites
rOx123 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ile za procesor ? Link to post Share on other sites
Devil149 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam! Na razie zawieszam temat,ponieważ jeden z forumowiczy poprosił bym wstrzymał się do wieczorka/rana.Załatwia kaskę na całość.Jeśli nic z tego nie wyjdzie to najprawdopodobniej od jutra komp będzie rozsprzedawany w częściach-a wtedy podam orientacyjnie ile oczekuję za poszczególne podzespoły(będzie trza przetrzepać allegro w poszukiwaniach co i za ile ). Co do zasilacza(ktoś pytał powyżej)-jak nie pójdzie całość to jutro podam dokładny model(muszę zajrzeć do środka ).Na teraz jak pisałem Corsair 650W. Max do południa jutro poinformuję - poszło/czy nie. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Devil149 0 Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam kolejny raz. Komp sprzedany. Został zestaw Logitech MX3200Laser(komplet,pudło itp),wbudowany VoiP,wyświetlacz,funkcje multimedialne,dotykowy panel z lewej.Mysz laserowa o dużym zasięgu.Bardzo fajny.Jeśli będzie ktoś zainteresowany to proszę o mail. Pozdr Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 mam nadzieje że mniej niż 1600 Ci nie dał Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 No właśnie, za ile sprzedany? Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ale żeby tak koledze komputer, za dlugi? Boże Link to post Share on other sites
Devil149 0 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Kolega sam się zaoferował.Ma jeszcze lapka,a jako że pracodawca leci w kulki i im ostatnio nie płaci nie było szans na jakąś gotówkę-a ta właśnie i mnie się przyda teraz.Więc wymyślił że da kompa. Co do ceny,wziąłem 1500zł-bez Logitecha.Myślę że kupujący nie może narzekać,bo na wszystko dostał papiery i gwarancje a zestaw był zadbany. Jeśli ktoś będzie chętny na Logitecha to proszę o maila.Pozdro Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no to dałeś mu go prawie za darmo hehe pewnie już części są na allegro... Link to post Share on other sites
Recommended Posts