Lotos 0 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Znowu zapomniałeś o nagrywarce DVD, a karta sieciowa potrzebna, bo korzystam z WI-FI. Zostanę chyba przy swoim zestawie który podałem wcześniej. Coś nie mam przekonania do tego Fractal Design Integra 500W dopłacę te 30 zł do OCZ'a Fanal1ty i wiem na czym stoję. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Też bym brał OCZ, bo ma odpinane kable i dodatkowo w oplotach. Ten Twój zestaw 3 posty wyżej jest ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Lotos 0 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dzięki za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cala przyjemnosc po naszej stronie Jak uz bedziesz mial kompa to wpadnij zdac relacje Cytuj Link to post Share on other sites
Lotos 0 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Na pewno Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts