Skocz do zawartości

jaka karta graficzna mi polecacie?

Recommended Posts

Zakładam tu nowy temat, bo tam o mało pablo23s i inni bana nie wyrwali z trollowanie i spamowanie.

Specyfikacje komputerka znacie, jeśli będzie konieczność to dołoże te 5 dych na ten zasilacz (czyli max 500zł). Słucham propozycji kart graficznych do gier. Przypomnę że moja karta obsługuje tylko pcie 2.0 i 1.0, natomiast nie 3.0 ;/

/Nie każdy patrzy w Twoje poprzednie tematy...

Spec:

płyta głowna: asus m3n-h/hdmi

procek: amd7750 dual core

dysk twardy: samsung 500gb sata2

pamięć oper: 2x2gb ddr2 800

zasilacz: logic 500w

monitor: philips 107s (ciężkie pudło z tamtego wieku)

Edytowane przez R-Koniu

a ta karta nie potrzebuje 450w minimum? Bo rozumiem że te logic500w to zwykły bubel z chin nic niewart?

tego crosaira nie mają w bajcie, najtańszy z możliwych, dobrych zasilaczy. Reszta kompa chyba nie potrzebuje nie wiadomo czego?

a ta karta nie potrzebuje 450w minimum? 

Ta karta nie zużyje więcej niż 150 W,a co dopiero 400.

Bo rozumiem że te logic500w to zwykły bubel z chin nic niewart?

Dokładnie

tego crosaira nie mają w bajcie

W czym?

Może być ten fortron

http://www.bajt.olsztyn.pl/p/643/48069/zasilacz-fsp-hexa-he-400-400w-80--zasilacze-do-obudow-zasilanie.html

Do tego karta

http://www.bajt.olsztyn.pl/p/310/50855/msi-amd-radeon-hd7770-1024mb-ddr5-128bit-dvi-hdmi-dp-pci-e-1000-4500--graficzne-karty-ati-karty-graficzne.html

Nie powinno być tragedii.

Szału nie będzie.

Być może jest to miejsce gdzie będzie mógł zwrócić towar.

Niech autor wybierze miejsce zakupu które mu najlepiej odpowiada.

Edytowane przez Funkie

Nasza Gwiazda chce mieć blisko by w razie awarii oddać sprzęt do punktu a nie męczyć się z wysyłką czegoś na gwarancje hen w Polskę. 

/Darujcie już sobie te komentarze. Autor szybko coś wybierze i będzie spokój.

Edytowane przez R-Koniu

Sry, ale te wirtualne sklepy to odpadają. Jako sprzedawca netii wiem jak to jest z umowami na telefon. Najlepiej media markt, przeboleje te 3 dychy za kuriera w razie zwrotu.

Przeciez nie powierze komus poł tysia na slowo. Musze miec gwarancje ze mi to zadziala znacznie lepiej niz gt630 za 235

Dobra, koniec tej farsy. Media Markt nie ma produktów , które możemy polecić z czystym sumieniem ze względu na zbyt wysoką cenę. W cenie 500zł celuj w zasilacz taki jak podali panowie wyżej i kartę HD7770. Inaczej się po prostu w tej sytuacji zrobić nie da.

:zamykamy:

• Popieram 1
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...