Neverr 0 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Czesc. Jestem posiadaczem OCZ Vectora. Oczywiscie podczas kupna peceta pol roku temu musialem byc najmadrzejszy i wzialem go pomimo wszystkich opinii przeciw ssd od ocz. Na ssdku stal do tej pory win 8.1 i bylo generalnie ok. Dzis rano byl update do windy,pozwolilem sie PCtowi zresetowac. Resetowal sie z 30 razy. No dobra,dziwne, ale niech bedzie. Potem sie wylaczyl. Odpalilem no i juz ssd byl nieosiagalny. Nie widac go pod winda, nie widac pod linuxem, ani biosem. Jakas szansa na naprawe tego ustrojstwa na tyle,zebym odzyskal czesc waznych dla mnie danych? Druga sprawa dotyczy reklamacji ktora mam zamiar zglosic w morele. Rozumiem,ze uzupelniam formularz zgloszeniowy i juz moge oddac go do netpunktu? Czy musze na jakas odpowiedz czekac? I slyszalem,ze po reklamacji, przy odbiorze jest mozliwosc wymiany na inny? Prawda to? Jak to zalatwic? I na co wzglednie w tej samej cenie wymienic? Cytuj Link to post Share on other sites
gslowik 3 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Spróbuj odłączyć kabel od zasilacza, odłącz wszystkie kable (sata i zasilanie), poczekaj ze dwie minuty i podłącz wszystko z powrotem. U mnie pomogło. Cytuj Link to post Share on other sites
Neverr 0 Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 to nic nie daje, robilem tak, ba z dyskiem bylem nawet u znajomego, u niego tez pod biosem nie widac nawet Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts