al1969 0 Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam mam zamiar kupic na promocji lcd toshiba 32CV500PG czy moglby mi ktos powiedziec czy warto go kupic [atrakcyjna cena 1300zl] czy wybrac cos innego ,pomozcie Cytuj Link to post Share on other sites
ancymonek 0 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 jeżeli chodzi o samą firmę to nie mam z nimi najlepszych wspomnień (cieniutki serwis) jeżeli o mnie chodzi to lepiej poszukaj jakiegoś LG albo Samsunga przy czym bardziej opłaca się kupić LG - lepsza jakość wykonania, serwis i troche niższa cena Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ja korzystam z takiego modelu i jestem bardzo zadowolony, obraz jest naprawdę bardzo dobry - prównywałem z samsungiem którego ma znajomy i u niego kolory wygladają "słabo"... z innych marek to radziłbym satanowić się nad jakimś model Sharp'a Cytuj Link to post Share on other sites
al1969 0 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ok dzieki ,jednak go kupie Cytuj Link to post Share on other sites
lucass3 0 Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Zobacz sobie jeszcze tv daewoo.Tanie są , a jakość obrazu przewyższa jakieś tam Sony czy inne firmowe tv. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts