piotter121 0 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam. Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem DiRT'a 3. Jest to kompletna edycja z wszystkimi DLC. w pudełku był kod na podstawkę i dwa kody do DLC. Kody aktywowałem na stronie Live'a i zostały aktywowane pomyślnie. Problem w tym, że gra nie pobiera tych DLC. Gdy w grze wchodzę do Live'a i w My Downloads nic się nie dzieje. Bardzo proszę o pomoc w tej sytuacji. Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zajrzyj tutaj, może akurat... Link to post Share on other sites
piotter121 0 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie działa, bo kody aktywowałem na stronie już wcześniej. Kierowałem się instrukcją z innego forum. Gdy probuję zrobić w ten sposób nie przyjmuje kodów, bo są już użyte... Jak probóję odpalić Marketplace poza grą to wyskakuje mi taki komunikat: http://i61.tinypic.com/r2ndxl.jpg Żadne przekierowywanie portów nie działa. W routerze jest włączone UPnP. Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Spróbuj przeinstalować usługę Live i uruchom w trybie zgodności z Windows 7. Takie małe Info Link to post Share on other sites
piotter121 0 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 BTW mam Win7. Zainstalowałem ponownie Marketplace i się uruchamia, ale na moim koncie nie ma żadnych gier!!! a żaden kod aktywacyjny nie chce działać, bo już były użyte... Link to post Share on other sites
Passivech 0 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mam dokładnie ten sam problem. Rozwiązałeś go może ? Link to post Share on other sites
piotter121 0 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Winnie wszystkiemu są przenosiny DiRT'a z GfWL na SteanWorks. Jeśli Codemasters się z tym już uporają, na pewno będzie jakieś oficjalne oświadczenie. Póki co musimy uzbroić się w cierpliwość... Link to post Share on other sites
Recommended Posts