KmP900 0 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam. Chciałbym zacząć przygodę z grą Civilization 5 ale mam pewne pytanie, mianowicie: Czy dodatki Gods & Kings oraz Brave New World są dodatkami samodzielnymi czy może do uruchomienia potrzebują podstawki? Oraz czy mając grę Civ5 wraz z dwoma dodatkami, zaczynając nową grę, wybieramy na którym dodatku będziemy grać, czy może nowa gra oferuje łączną zawartość obydwu dodatków? Tj. religie, szpiedzy etc.. I jeszcze jak wygląda sprawa z nacjami i dodatkami w tej grze? Chodzi mi o to czy grając w Brave New World ale posiadając dodatek Gods and Kings będziemy mieli aktywne wszystkie nowe nacje? Pytania może i głupie ale nie miałem jeszcze stycznością z żadną częścią serii, także za jakąkolwiek pomoc dzięki! Link to post Share on other sites
Matizekt 46 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 1. Dodatki wymagają posiadania podstawki 2. Jak zaczniesz nową grę to będziesz miał nowe nacje i wszystkie elementy z dodatków, nie musisz nic wybierać 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts