eliza333 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 witam mam win7/64/do tego internet explorer8/64/ i za nic nie moge zainstalowac flash playera system nie daje zgodnosci probowalam juz roznych wersji i nic moze jest jakas inna wtyczka abym mogla przegladac internet nieokrojony,pomocy jestem poczatkujacym uzytkownikiem w tym systemie i chyba sobie nie radze z gory dziekuje Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Cześć Internet Explorer od zawsze sprawia dużo problemów. Najlepszym rozwiązaniem będzie instalacja Firefoxa, bądź Opery (od siebie polecę FF). Pozdrawiam, Y0ddh4 Cytuj Link to post Share on other sites
eliza333 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzieki pozdrawiam :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
eliza333 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 :help: :help: gdyby ktoś miał jakieś inne rozwiazanie to z checią przeczytam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Można jeszcze sprzedać komputer, wtedy jeszcze mniej problemów Cytuj Link to post Share on other sites
radoslaw999 21 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 A ja polecam Opere Czasami są problemy z obsługą jakiś stron, które po prostu się nie wczytują, albo robią to bardzo wolno, ale funkcjonalność - przedewszystkim np: Opera Unite, czyli wirtualny serwer, robi swoje. Mi to odpowiada Generalnie sam zainstaluj i Firefox'a i Opere, porównaj pobaw się. Nikt z nas Ci nie może zagwarantować, ze przeglądaraka polecana przez niego, Tobie się spodoba. Ja zachęcam do Opery Cytuj Link to post Share on other sites
Janke5 7 Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 przecież nie ma Flasha 64-bit dla Win, nie przeglądarka ma tu znaczenie, a jej "bitowość" trzeba używać wersji 32-bit i już Cytuj Link to post Share on other sites
busia100 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 albo html 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts