BartekW 0 Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Witam mam na sprzedaż system jak w tytule. Chyba nie muszę wstawiać zdjęcia. W środku są dwie płyty z systemem w wersji 32 i 64 bit. Pudełko stoi na półce od premiery windows 8 na który się przesiadłem. Myślałem, że może się przyda jeszcze, ale jednak nie wrócę do 7. Także jeżeli ktoś byłby chętny to zapraszam. Wszystko w idealnym stanie, płytkę 64 bit chyba z 3 razy wkładałem do czytnika, a 32 wcale nie była używana. Cena 350zł . Edytowane 3 Lutego 2014 przez BartekW Cytuj Link to post Share on other sites
BartekW 0 Napisano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 A może ktoś byłby chętny? Więc odświerzam. Negocjować można też, rozważę rozsądne propozycję Cytuj Link to post Share on other sites
jinxx45 0 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 da sie z tego zainstalować system 64bit na czysto jakby na nowym komputerze ? Cytuj Link to post Share on other sites
BartekW 0 Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 300zł + wysyłka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts