spidister 6 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Posiadam karte graficzną MSI AMD HD 7870 twin force... do tego procka AMD FX 6100 i mobo msi 970A-G46... Gram w BF4 na ustawieniach auto prawie są jak ultra lecz podczas grania mniej wiecej po godz obraz tzn detale otoczenia mi migają/są przezroczyste no i tu moje pytanie czy moze procek nie wyrabia? Na procku jade w ustawieniach custom-owych bo w turbo nie daje rady... HELP HELP HELP Z góry dzięki za pomoc i niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi ps. Zapomniałem dodać ze tempepratury podzespołów sa minimalne nie grzeje sie Edytowane 2 Lutego 2014 przez spidister Link to post Share on other sites
Saylin 7 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Czy po restarcie gry problem znika czy nadal występuje dopiero po godzinie? Watpię zeby takie objawy były spowodowane przez procesor, obstawiam na przegrzewania sie karty lub sterowniki. Spróbuj wgrać najnowsze a jeśli takie juz masz to starsza wersje i sprawdź czy problem badał występuje Link to post Share on other sites
spidister 6 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Mam najnowsze stery na starych tak samo bylo... Chodzilo mi ze procek uniemozliwia wykazac sie w pelni radkowi 7870 a temp grafy jest optymalna 63stopnie Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Podaj pełną specyfikację komputera. Link to post Share on other sites
spidister 6 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Dziekowac za pomoc, zanykam temat bo juz znalazkem rozwiazanie... Tzn wina ajtualizacji w grze Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 A więc temat zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts