Moreq 0 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam. Posiadam drukarkę Canon Pixma MG5250 w której skończył się cały tusz. Najbardziej zależało mi na czarnym więc taki zakupiłem, lecz mój brat wyciągnął z niego puste kartridże z kolorem. Teraz w drukarce zainstalowany jest jeden kartridż z czarnym tuszem. Drukarka bez pozostałych kartridży nie drukuje. Czy jest możliwość zmiany ustawień drukarki aby drukowała z jednym czarnym kartridżem? Cytuj Link to post Share on other sites
speedyrabbit 0 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Jak coś drukujesz, to zaznacz opcję, że w odcieniach szarości. Ale nie jestem w 100% pewien, czy pomoże. Edytowane 2 Lutego 2014 przez speedyrabbit Cytuj Link to post Share on other sites
Mariusz21_21 305 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ja posiadam Canon Pixma D88 i z tego co pamiętam muszą być kartridże nawet puste ale muszą być bo nie drukuje wtedy.. Cytuj Link to post Share on other sites
spidister 6 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Sprzedaje tusze i tonery do drukarek w firimie i muszą być kardridże w drukarce sprawne( tzn nie puste) aby drukarka drukowała. Możesz spokojnie wkładać zamienniki bo w żaden sposób nie uszkodzą drukarki. U mnie zamiennik kosztuje 10zł szt firmy orink Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts