sauron1939 0 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Witam. Poszukuję myszki w cenie do 200 zł z gumową podkładką na palce ( znaczy się chodzi o tą część gdzie opieramy kciuka i dwa pozostałe palce bo wskazujący i środkowy na przyciskach) Nie chciałbym, żeby była jakaś nadmiernie "upiększona" jak te od madkatza. Powinna być z jakimś podświetleniem i przyciskiem dpi oraz obciążnikami. Chociaż tak na prawdę zależy mi najbardziej na dobrej gumie tak żeby ręka się nie ślizgała. Do tej pory miałem myszkę od XTrusta i byłem bardzo zadowolony, lecz co tu dużo pisać zdziadziała się. Cytuj Link to post Share on other sites
matixi 0 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) zobacz sobie: Gigabyte M8000X (test tutaj http://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/wielki_test_myszek_dla_graczy_porownanie_22_modeli?page=0,13 ) a jak się nie spodoba to masz test 22 myszek: http://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/wielki_test_myszek_dla_graczy_porownanie_22_modeli?page=0,0 Edytowane 1 Lutego 2014 przez matixi Cytuj Link to post Share on other sites
sauron1939 0 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Dzięki piękne. Cytuj Link to post Share on other sites
steel116 169 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 potrzebujesz gumowych chwytów. Obecnie najlepszą myszką z takowymi chwytami rubberized po bokach jest Steelseries Rival Przetestowałem ostatnio 17 myszek, na swoją rękę, w tym też jak to nazywają brata Razer Deathadder 2013, Jedną z najlepiej właśnie pracujących myszek pod względem precyzji jest Rival, i jest naprawdę tani, bo jedynie 200zł, gdzie konkurencja w podobnym sensorze, i obudowie są grubo po ponad 260 zł. Polecam:) Sensor optyczny zdecydowanie lepszy do gier FPS, większa precyzja. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jak trzymasz mysz? Jaką masz podkładkę? Ilu DPI używasz? Do czego będziesz jej używał? oraz obciążnikami. Jeśli kupisz myszkę o wadzę, która będzie Ci odpowiadać to okażą się tylko niepotrzebnym bajerem... Sensor optyczny zdecydowanie lepszy do gier FPS, większa precyzja. Szczególnie kiedy będzie robił 15cm/360*, różnica ogromna, tak duża, że aż niezauważalna Cytuj Link to post Share on other sites
matixi 0 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dzięki piękne. Nie ma za co . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts