Skocz do zawartości

SteelSeries Siberia v2 vs Creative SoundBlaster Tactic 3d Rage Co wybrać ?

Recommended Posts

Może i świetnie nie są, ale posiadałem swego czasu Siberia V2 w edycji Diablo III i nie było tak źle (nie jestem audiofilem) - były wygodne, a jakość dźwięku w grach była na dobrym poziomie. Tyle, że wszystko zależy od ceny. Jeśli kupisz te SS nie przekraczając około 130 zł to będzie ok :)

Witam , Mam do wyboru 2 rodzaje słuchawek SteelSeries Siberia v2 i Creative SoundBlaster Tactic 3d Rage i mam do was forumowicze pytanie Które z tych słuchawek są lepsze do zwłaszcza do gier i słuchanie muzyki , z góry dziękuję za pomoc  :)

O ile zakup nie wiąże się z posiadanym kuponem lub czymś stylu ''mam wybór tylko między tymi dwoma  modelami,koniec kropka",to w cenie tych słuchawek dostaniesz coś co przewyższy jakością dżwięku obydwa podane przez Ciebie modele,poczytaj na forum takich tematów było kilkadziesiąt,potem krótka lista i pytaj :) , miałem SteelSeries Siberia v2(orginalne),bardzo wygodne,fajny patent z mikrofonem....koniec zalet :D,potem kupiłem SR150 za mniej niż pół ceny SS i pożegnałem się z SS bez żalu.

Edytowane przez sting3572

@-AssassiN- proponuję zapoznać się, ze znaczeniem terminu "audiofil" :)

Co do tematu: Siberie moim zdaniem są bardzo przeciętne. Co do drugich, znając życie szału także nie będzie. Osobiście kupując słuchawki do gier celował bym w jakieś: półotwarte Superluxy HD681; otwarte Koss UR40; zamknięte Superlux HD631HMC i Creative Aurvana Live!

• Popieram 1