DangerHQ 0 Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Witam , Mam do wyboru 2 rodzaje słuchawek SteelSeries Siberia v2 i Creative SoundBlaster Tactic 3d Rage i mam do was forumowicze pytanie Które z tych słuchawek są lepsze do zwłaszcza do gier i słuchanie muzyki , z góry dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Szczerze? Żadne z pseudo akcesoriów dla Gamer-ów nie są dobre.To tylko dobry chwyt marketingowy Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Może i świetnie nie są, ale posiadałem swego czasu Siberia V2 w edycji Diablo III i nie było tak źle (nie jestem audiofilem) - były wygodne, a jakość dźwięku w grach była na dobrym poziomie. Tyle, że wszystko zależy od ceny. Jeśli kupisz te SS nie przekraczając około 130 zł to będzie ok Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A jaką masz kartę dźwiękową bo to też jest ważne przy wyborze słuchawek? Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Witam , Mam do wyboru 2 rodzaje słuchawek SteelSeries Siberia v2 i Creative SoundBlaster Tactic 3d Rage i mam do was forumowicze pytanie Które z tych słuchawek są lepsze do zwłaszcza do gier i słuchanie muzyki , z góry dziękuję za pomoc O ile zakup nie wiąże się z posiadanym kuponem lub czymś stylu ''mam wybór tylko między tymi dwoma modelami,koniec kropka",to w cenie tych słuchawek dostaniesz coś co przewyższy jakością dżwięku obydwa podane przez Ciebie modele,poczytaj na forum takich tematów było kilkadziesiąt,potem krótka lista i pytaj , miałem SteelSeries Siberia v2(orginalne),bardzo wygodne,fajny patent z mikrofonem....koniec zalet ,potem kupiłem SR150 za mniej niż pół ceny SS i pożegnałem się z SS bez żalu. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez sting3572 Cytuj Link to post Share on other sites
pawel222251 14 Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 @-AssassiN- proponuję zapoznać się, ze znaczeniem terminu "audiofil" Co do tematu: Siberie moim zdaniem są bardzo przeciętne. Co do drugich, znając życie szału także nie będzie. Osobiście kupując słuchawki do gier celował bym w jakieś: półotwarte Superluxy HD681; otwarte Koss UR40; zamknięte Superlux HD631HMC i Creative Aurvana Live! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts