rekontaktowy 8 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Cześć, mam problem z PC, mianowicie po 10min od włączenia mój PC zaczyna 'pajacowac', sam klika, pisze, wciska backspace... Skanowalem PC avg, nic nie wykrylo. Wkurza mnie to, bo nie da się napisać posta, pograć, czy słuchać muzyki, bo co chwile ja pauzuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Czarnoskrzydly 25 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jak nie wirus to możesz mieć spięcie w klawiaturze. Odłącz ją i sprawdź czy problem będzie się nadal pojawiał z inną klawiaturą. Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 może jakaś opętana...to w dziale egzorcyzmy trzeba by dać posta a tak na serio to masz przez usb czy ps2 myszkę i klawe podpięte? oraz czy inne klawy też same klikają - sprawdzałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
rekontaktowy 8 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Na innej kawie jest to samo, chyba zrobię reinstal windowsa, bo innej opcji nie widzę. Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Może rodzeństwo, koledzy etc połączyli się klawą bezprzewodową i sobie jaja robią? Zobacz czy nie masz jakiegoś remote zainstalowanego i ktoś sobie jaja robi za pomocą smartfona. Jeszcze inna opcja to że klawiatura była zalana i robi jakieś zwarcie. Miałem tak kiedyś i czyszczenie pomogło. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts