stasimon 4 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Kupiłem płytkę Asrock Z87 Extreme 6/AC i niestety okazała się martwa. Mam teraz wybór albo czekać prawie 2 tyg. na wymianę, albo zamienić za dopłatą ok 35zl na tego MSI. Dlatego zwracam się z pytaniem, która płytka jest lepsza i dlaczego? Z tego co widzę obie mają 12-fazową sekcję zasilania i dobre chłodzenie. Nie wiem czy wymieniać na MSI czy czekać aż wyślą mi nową Asrocka? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Z testów wynika że jednak ten ASRock jest trochę lepszą konstrukcją,mniejsze temperatury sekcji zasilania,mniejszy pobór energii,więcej portów USB 3.0,wifi. Jeśli Ci się nie spieszy ja bym czekał,bo wymieniać na słabszą konstrukcję jeszcze z dopłatą to średni pomysł. Cytuj Link to post Share on other sites
tobiasson92 5 Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ja miałem przygody z msi Sam ma As Rocka i jestem zadowolony Uważam tak jak chudy131080 Cytuj Link to post Share on other sites
stasimon 4 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 No i tego się będę trzymał tylko te 1,5 tyg czekania aż przyślą nową mnie dobija. Płytka się czasami odpala to przygotuje sobie system i dyski i jak nowa dojedzie to tylko ją wymienię. Cytuj Link to post Share on other sites
tobiasson92 5 Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Moim zdaniem As Rock bije na łeb msi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts