Istvan 4 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Niedaleko miasta jest handlarz, w takiej malej chatce. Wbijasz poziom na 3, znajdujesz luk i pare strzal. Odpowiednio stajesz i choc przeciwnik jest na wyzszym poziomie, zabijasz go i jestes ustawiony na baaardzo dlugo. Cytuj Link to post Share on other sites
radoslaw999 21 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A jednak! Nie jesteś taki głupi, na jakiego wyglądasz. W jakiej części? Gdzie? I w jakich okolicznościach? Pierwszego kto zgadnie i odpowie na wszystkie zadane pytania wynagrodze - "Pomógł" Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A jednak! Nie jesteś taki głupi, na jakiego wyglądasz. W jakiej części? Gdzie? I w jakich okolicznościach? Pierwszego kto zgadnie i odpowie na wszystkie zadane pytania wynagrodze - "Pomógł" W każdej części w każdym mieście lub w obozie gdy wyciągasz broń mówi to każdy kto jest obok Cytuj Link to post Share on other sites
radoslaw999 21 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A jednak! Nie jesteś taki głupi, na jakiego wyglądasz. W jakiej części? Gdzie? I w jakich okolicznościach? Pierwszego kto zgadnie i odpowie na wszystkie zadane pytania wynagrodze - "Pomógł" W każdej części w każdym mieście lub w obozie gdy wyciągasz broń mówi to każdy kto jest obok Nie do końca sprecyzowałem. W pierwszej części i nie przy wchodzeniu i wychodzeniu z nie swojego domku Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Gorn Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Poznamy odpowiedź? Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Nie wiem o co chodzilo temu dziecku wczesniej, ale mi o punkt 15: http://admt.pl/wp-content/uploads/2010/02/mapa_kolonii_uzupelniona.jpg Trzeba ubic tego goscia. Najlepiej z luku. Przy 3 lvl da sie to juz wykonac. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja raz miałem buga... Gdy zacząłem smażyć mięcho coś się porobiło i skończyłem z ponad 150 000 kawałkami mięsa... miałem dość ciekawą walutę Oczywiście G1. A w dwójce dobrze jest sobie kupić swój przemiany w smoczego zębacza i przebiec się po wyspie... 6 lvl w górę Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 O matko. Posty w tym watku pisalem ponad rok temu, a mi sie wydaje jakby to bylo wczoraj. Mam jakies zakrzywienie czasoprzestrzeni?! Ale ten czas leci... No, to gra ktos jeszcze? Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 "Przychodzę pocałować Gomeza w du**ę" http://www.youtube.com/watch?v=8kDqv5YFJWA Cytuj Link to post Share on other sites
SirRobin 3 Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) Jedna z moich ulubionych kwestii: "Powiedz no, to coś z przodu twojej głowy to twarz czy du*a?" Edytowane 26 Września 2011 przez SirRobin Cytuj Link to post Share on other sites
Darkness 17 Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bezimienny do tego gościa co zdziera ,,myto'' za wejście do wiochy najemników . Cytuj Link to post Share on other sites
SirRobin 3 Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bezimienny do tego gościa co zdziera ,,myto'' za wejście do wiochy najemników . Tak, Beziu do Sentenzy. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie mam wiele do dodania, ale i tak napiszę tego posta choćby po to, aby powiedzieć wszystkim, że ja też uwielbiam starego Gothica! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts