miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Osoba podaje dialog z gry a nastepna odgaduje kto jest autorem. Dajemy informacje z jakiej czesci pochodzi dialog tj, Gothic, Gothic2 i dodatek Noc Kruka oraz Gothic3. Nie bawimy się w Zmierzch Bogów i Mroczne Tajemnice czy inne mody. Ja zaczynam. Na początek coś łatwego: "Przyszedłeś tu tylko po to by pocałować Gomeza w du**ę" Kto prawidlowo ogadnie i zostanie to potwierdzone prez autora posta daje nastepna zagadkę itd. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 O cholera nie pamiętam Strażnik Gomeza? Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 to mówi bezimenny Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tak to bezimienny Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 to tera ja tak? to może "śmiesz kwestionować moje zdanie?" Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 O kurcze chyba będzie problem. Lord Andre? Cytuj Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 cor calom ? Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 podpowiedź dialog jest po tym jak po mimo wszytko przystępujesz do nowego obozu w gothic1. To ogólnie można zapodawać dialogi z gothica od 1do3? Cytuj Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Saturasik ? Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 podpowiedź dialog jest po tym jak po mimo wszytko przystępujesz do nowego obozu w gothic1. To ogólnie można zapodawać dialogi z gothica od 1do3? Tak oczywiscie. Nawet Zmierzch Bogów czy też Mroczne Tajemnice. Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 To może też warto podkreślić z jakiej to części, a w mroczne tajemnice od ziomkas grałem do momentu w którym za uwarzyłem, że niema dialogów to może odpada co? Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 To może też warto podkreślić z jakiej to części, a w mroczne tajemnice od ziomkas grałem do momentu w którym za uwarzyłem, że niema dialogów to może odpada co? W sumie masz racje ja nie znam zadnego dialogu z tej częsci. Więc Gothic 1, Gothic 2, dodatek Noc Kruka, Gothic 3. tudzież dodatek Zmierzch Bogów. I dajemy informacje z jakiej czesci pochodzi dialog. Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 to tera ja tak? to może "śmiesz kwestionować moje zdanie?" mała poprawka choć podobnie to brzmi bo już dokładnie nie pamiętam gothiców to moze być "Więc nigdy więcej nie kwestionuj tego, co mówię!" Cytuj Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Czyżby Xardas, ten nekromanta ? Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Czyżby Xardas, ten nekromanta ? Dokładnie tak Cytuj Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 To teraz ja. "No no, tak znaleźć moją kryjówkę " dodam tylko, że postać jest z gothic'a 1 w drugiej części w miejscu jego wcześniejszego pobytu jest list od niego, a no i postać jest raczej ukryta postać jako możliwa do widzenia i rozmowy jest tylko w części 1 postać znajduje się koło starego obozu jej imię zaczyna się na G. Do jaskinki w której się znajduje, trzeba wejść po półkach skalnych edit: Nie to nie Diego Nie to nie Dexter Nie to nie Saturas Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 no to musi być Gilbert Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Na bank dexter a propo w 2 czesci oprocz tego listu co wspomniales zostawil tam rakze rude żelaza. No to ladna gafa hehe Edytuj swoje posty. Cytuj Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tak to Gilbert, uhh Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Gothic 2 Orkowie depczą nam po piętach a ty pytasz co się dzieje w porcie? Cytuj Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Garvell ? Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Teraz to juz na bank Garvell nie ma innej opcji Chyba ;> Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tak to garvell czy gravell. Swoją drogą to nie muszą nam nabijać postów w takiej zabawie Cytuj Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 O.C MIZIU-KIZIU podaj jakąś zagadkę... Cytuj Link to post Share on other sites
Obiektor 1 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 on teraz gra żeby nas zaskoczyć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts