loxor60 0 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Witam otóż będę instalował nowy system a co za tym idzie będę musiał zainstalować sterowniki do mojej karty graficznej. Tutaj mam pytanie czy wystarczy że ściągnę sterowniki ze strony nvidii najnowsze dla mojego modelu czy z mojej płytki którą dostałem wraz z kartą ponieważ z płytki zainstalowały się: Nvidia PhysX Nvidia sterownik dźwięku Nvidia sterownik graficzny Czy ściągnięte sterowniki zainstalują te programy? Bo na stronie jest jeden plik do ściągnięcia i czy jego instalacja wystarczy? Proszę o pomoc. Dzięki Link to post Share on other sites
Rozwiązanie christophorus1 92 Napisano 22 Stycznia 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Z tego jednego pliku ze strony głównej nvidii zainstalują ci się wszystkie skladniki które zainstallowały ci się z płyty dostarczonej z kartą graficzną tyle że w najnowszej wersji. Link to post Share on other sites
loxor60 0 Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Dziękuje z pomoc Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Problem rozwiązany - temat zamykam Link to post Share on other sites
Recommended Posts