kuku8 87 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witajcie, jaki proponujecie tablet do ok 700zł. Zależy mi na baterii, szybkości i 3g - aero 2. Najlepiej ekran 10 cali, ale może być również 7, ekran ma mieć dobrą rozdzielczość Bardzo ważne by posiadał bardzo dobry zasięg wifi i by połączenia nie zrywało ( posiadał minimum samsunga galaxy S2). Chcę również by był wydajniejszy od S2, by aplikacje i gry chodziły bez przycięcia. Jest tablet co spełnia moje wymagania ? W ostateczności mogę jeszcze trochę dopłacić. Proszę uzasadnić swój wybór. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Baniaczek 2 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Polecam ci tablet nexus7 w wersji 3g. Wydajny procesor Tegra3 który bez problemu zjada wydajnościowo S2. Na popularnym serwisie aukcyjnym jest za 740PLN. Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jak już pisałem wielokrotnie, ja mam Navroada Nexo 3g. Powiem tak - do internetu tablet w pełni wystarczający. Jedyny mankament to bateria, który przy pracy na necie trzyma maks 2 godziny;/. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Asus Fonepad, Asus Nexus 7 3g, Kiano elegance 8 3g to sprzęt warty polecenia w tej cenie. Wszystkie mają przyzwoite ekrany, dobry czas pracy i są porządnie wykonane. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts