vitno 24 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witam wszystkich! Noszę się z zamiarem zakupu Note 3, tylko mam pewien problem, mianowicie znalezienie "czystego" Note 3 jest trudne, nie wliczając w to Saturn, Euro czy MM, ale tam cena jest średnio o 600 zł wyższa niż na Allegro. Mam pytanie do osób znających się dobrze na Androidzie, czy Note 3 z Orange oznacza, że będzie miał cały ten syf od Orange, a jak będzie miał to czy to oznacza, że będzie zamulał, wieszał się itp.? Czy może lepiej dołożyć te kilka zł i kupić "czysty" np w Euro? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
DeNeB 134 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Zawsze można wgrać czysty,oficjalny soft,nie tracąc oczywiście przy tym gwarancji. Link to post Share on other sites
vitno 24 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Czysty oficjalny i brak utraty gwarancji? Brzmi zbyt bajkowo;] Gdzie jest haczyk? Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 NIe ma haczyka, to jest czysta prawda. Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 brandowany soft to jest wielki kicz.Najlepiej kupić niebrandowany lub samem wgrać czystego andka(niebawem 4.4) Link to post Share on other sites
sliski15 381 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Samsung wprowadził flagę, która po wgraniu nieoficjalnego androida jest naruszana i traci się gwarancję. Takiej flagi nie da się na razie przywrócić do pierwotnego stanu. http://galaktyczny.pl/2013/12/17/galaktyczny-poradnik-7-samsung-knox-czyli-wielki-wrog-modyfikacji-telefonow/ Według tego artykuły istnieje sposób na ominięcie naruszenia flagi, ale nie wiem czy warto ryzykować. Link to post Share on other sites
vitno 24 Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Kupiłem już Note 3, temat można zamknąć Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Link to post Share on other sites
Recommended Posts