kacperq 2048 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Myślałem nad dwoma: Steelseries Rival, tylko nie pasuje mi w niej jedna rzecz - kabel, który jest pokryty zwyczajną gumą. Preferuje coś z oplatanym kablem. Zastosowanie: gry Co polecacie? bump Edytowane 20 Stycznia 2014 przez xKacp3R Cytuj Link to post Share on other sites
salahadin 26 Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Nie bój się tego kabla, nie jest owinięty sznurkiem ale ta guma jest solidna i przedewszystkim nie jest sztywna (co trochę mi przeszkadzało przy Senseiu) więc jeżeli reszta ci pasuje zdecydowanie warto brać. Jeżeli obawiasz się o przetarcia możesz pomyśleć nad bungee jak CM Storm Skorpion, Roccata czy Zowie na przykład (jest tego coraz więcej teraz tak naprawdę) Cytuj Link to post Share on other sites
r4ps^ 1 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ja bym dopłacił te 50 zł i wziął Roccat Kone Pure. Najlepszy sprzęt jaki miałem! Serdecznie polecam. Możesz brać ją w ciemno, mam duże dłonie, a mysz i tak leży jak złoto. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts