Skocz do zawartości

Monitor 32" do 1300-1500

Recommended Posts

Witam poszukuje tv 32" do kompa. Chce na nim grac w kazdego rodzaju gry i ogladac filmy w hd, jaki mozecie mi zaproponowac.

Moje wymagania:

- full hd

- 32 " 

- 120 hz? (slyszalem, ze do gier taka czestotliwosc odswiezania musi byc?)

- wejscie dvi

Z gory dzieki i pozdrawiam

EDIT: moj blad, poprawilem na TV :)

Edytowane przez Rosak777

Moja rada kup sobie telewizor np jakiegoś Samsunga LED.

Maja świetne kąty widzenia głośniki no i jest to telewizor czyli obejrzysz telewizję.

Podpięcie pod kompa banalne a monitor z niego super i fulhd jest.

Sam mam drugiego kompa podpiętego pod Samsunga LED 40Cali i służy mi jako HTPC. Polecam takie rozwiązanie.

Np pierwszy lepszy 32cale Samsung UE32F5000

http://www.skapiec.pl/site/cat/3319/comp/6374617

Ten akurat nie ma wejścia Dsub i dźwięku z kompa musisz użyć hdmi

Edytowane przez Centik

Glownie chodzi o to, ze sprzedalem konsole, na ktorej gralem na monitorze 42 cale i postanowilem kupic lepszy komp, a do kompa mam 21 cali i bym kupil sobie 32 do gier i filmow, a ten 42 idzie do sypialni, takze czy starczy mi byle jaki? moj komp: 

Intel Core i5-4670K /3.4GHz, 6MB, LGA 1150

Gainward GeForce GTX 770 Phantom 2GB DDR5 256bit

Crucial 8GB (2x4GB) 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

Jak ma byś 32cale do gier i filmów to i tuner TV by się pewnie przydał czyli najlepsza opcja telewizor.

Myślę że jaki byś ten telewizor nie kupił (z nowych 32) to i tak będziesz zadowolony ale nie zaszkodzi jak porównasz sobie różne modele i dobierzesz według swoich wymagań.

Musisz się rozejrzeć i jakiś kupić ja nie siedzę w telewizorach i trudno mi coś doradzić.

Zwróć uwagę ile wejść ma z tyłu i czy jest 1920x1080 bo żebyś nie kupił 1366x768