pepeustrzyki89 0 Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Poszukuję klawiatury która ma następujące funkcje: Cena: max 200 zł Skok: Obojętne Membranowa czy mechaniczna: Obojętne Podświetlenie: Obowiązkowe.Dowolna ilość kolorów/stref podświetlenia. Łączność: Przewodowe Klawisze funkcyjne szybko dostępne bez wciskania Fn. Musi być Start/Pauza, Stop, do Przodu/Tyłu, Głośniej, Ciszej, Wyciszenie. Mile widziane kalkulator, Komputer itp lub możliwość modyfikacji i przypisania np: Szybkie uruchomienie jakiegoś programu Minimum 1 port USB + złącze słuchawkowe i mikrofonowe Standardowy układ klawiatury z długim backspace oraz polem numerycznym mile widziane. Nie przepadam za marką Logitech więc szukam jakiś alternatyw. Ewentualnie jak nic innego nie będzie to może być ten Logitech.a4-tech xgame x7-g800 byłby ok tylko nie ma podświetlenia.Jakieś sugestie ? Cytuj Link to post Share on other sites
filip3434 6 Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Razer lycosa. Nie wiem czy dostepny jeszcze, ale spelnia Twoje wymagania. Osobiscie mam Lycose i moge jak najbardziej polecic. Cytuj Link to post Share on other sites
pepeustrzyki89 0 Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Razer lycosa. Nie wiem czy dostepny jeszcze, ale spelnia Twoje wymagania. Osobiscie mam Lycose i moge jak najbardziej polecic. No właśnie spełnia ale niestety jest już niedostępna ;( Cytuj Link to post Share on other sites
filip3434 6 Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 to może deathstalker ? aczkolwiek nie wiem jaka cena. Cytuj Link to post Share on other sites
matixi 0 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 to ja ci polece Mad Catz V.7 link http://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/wielki_test_klawiatur_dla_graczy_porownanie_20_modeli?page=0,22# ma wszystko co chcesz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts