Xanvis 1 Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Już system nie ciągnie, teraz jakiś host usługi : system lokalny co teraz? po wyłączeniu tego mam wykorzystywaną 33% Ram a wtedy 23% i mniej ;/ 35% zużycie procesora, jak zmniejszyć? Intel Core i5-3230M Antimalware Service Executable --- Co to za proces? a ok to windows defender System jednak nadal ciągle dysk ;/ LubieMisie12 najlepiej rób to co dotychczas robiłeś, ja już daje sobie z tym spokój... jak zaczną się dziać problemy to na gwarancję oddam żeby wymienili co trzeba. A ważniejsze pliki na pendrive Cytuj Link to post Share on other sites
Czarnoskrzydly 25 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zużyciem RAM nie martw się , po prostu pula się zmniejszyła do samych RAM fizycznych Wcześniej to było zużycie puli RAM+pamięć wirtualna Jej , co tak zżera ten procesor , ten Antimalware ciągnie 35%? Jeśli tak to może coś tam jednak masz gdzieś jakieś świństwo. Rzeczywiście ,jak nic nie będzie pomagało to gwarancja , niech się przyda na coś Cytuj Link to post Share on other sites
Xanvis 1 Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Która przeglądarka ciągnie najmniej procka? Cytuj Link to post Share on other sites
LubieMisie12 0 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Xanvis u mnie możliwe że to bylo przez antiwyrusa bo dostalem na poczatek laptopa jakis mcafee wylaczylem go to juz nie ma 100% . Sprobuj ustawic na poczatkowe 8 a na maksymalne 16 lub te bez pliku stronicowania uwierz moze pomoze. Duzo o tym czytalem juz z tydzien przeszlo. Xanvis z ramem mam tez to samo ciagle 45% nie patrz na to jest git Cytuj Link to post Share on other sites
miedzianek 7 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 GTA4 z oficjalnego zrodla czy 'kopia'? Jeli to drugie- to juz wiadomo co jet winne;) Cytuj Link to post Share on other sites
Xanvis 1 Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 miedzianek o to chodzi że gta już nie ma a problem tak kolega ma te same i działa i nic nie ma ;/ Inny problem, trochę skacze teraz zużycie procka do 50% Czym mogę sprawdzać zużycie procesora itp bez tego menedżera? bo zabiera on 7-12% http://pl.tinypic.com/r/oa3gp4/5 Dobrze to wygląda? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts