hackeradyn 0 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Może nie jest to ściśle programowanie, ale lepszej kategorii nie znalazłem. Sytuacja wygląda następująco. Stary laptop 55 GB dysku z systemem XP. Na dysku znajduje się ponad 26 GB danych. Ktoś zainstalował Nortona 360 i próbował wykonać kopię zapasową. Oczywiście zabrakło miejsca na dysku. Zamiast 29 GB wolnego zrobiło się 14 MB. Odpaliłem tryb administracyjny (nortona nie widać w procesach), ale mimo tego trybu nie jestem wstanie usunąć plików z katalogu N360_BACKUP - odmowa dostępu Właściwości odznaczenie boxa tylko do odczytu nie jest możliwe bo pojawia się błąd, który wymusza na mnie ignorowanie tych plików. Bardzo proszę o informację jak usunąć te pliki (poza oczywistym rozwiązaniem jakim jest odinstalowanie nortona i ponowna instalacja po usunięciu plików). Temat do zamknięcia. Znalazłem rozwiązanie Edytowane 15 Stycznia 2014 przez hackeradyn Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts