KarsonPL 6 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) mój budżet :600zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu :w sklepie internetowym nówka czy używka :nówka z gwarancją preferowany rozmiar wyświetlacza :około 8 cali preferowany system mobilny :android bez nakładek do czego będę używać urządzenia :przeglądanie internetu ew. jakaś gra moje najważniejsze wymagania :najlepiej jakby był kompatybilny z internetem aero 2, czysty android, dobry modem 3G, jak największa rozdzielczość rodzaj połączenia z internetem :głównie 3G, czasami wi-fi Myślałem nad tym tabletem http://allegro.pl/show_item.php?item=3849585080 ale nie nie korzystam z urządzeń a androida i nie wiem, który tablet jest najbardziej opłacalny w tej cenie a ten tablet ma być dla osoby, która nie wykorzysta możliwości droższych tabletów. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez KarsonPL Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 W tej cenie rozejrzyj się za Asus fonepad, Kiano Elegance 8 3g, Navroad nexo Cytuj Link to post Share on other sites
KarsonPL 6 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 W tej cenie rozejrzyj się za Asus fonepad, Kiano Elegance 8 3g, Navroad nexo Możesz się trochę bardziej rozpisać? Wypisać ich zalety i wady jak i odwołać się do mojej propozycji. Byłbym wdzięczny bo te modele nic mi nie mówią, a po to proszę o pomoc by się dowiedzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Poczytaj testy w sieci. http://pclab.pl/art53188.html http://pclab.pl/art55773.html Kiano to jeden z najbardziej dopracowanych "chińczyków", ma świetne wykonanie, wydajną pamięć i niezły czas pracy. Asus ma ekrna o wyszej rozdzielczości i dłużej pracuje na baterii Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ja mam dokładnie tego Navroada Nexo. Jak ju pisałem wcześniej wszystko jest z nim okej, działa dobrze, szybko. Wzmocniłbym mu tylko baterię i tablet idelany w tych cenach. Cytuj Link to post Share on other sites
kramch 11 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dosłownie w weekend bawiłem się u kumpla tym Haierem i jestem pozytywnie zaskoczony. Niby chińczyzna, ale plecki metalowe i sprawia wrażenie solidnego. Ciąłem kilka minut w Dead Trigger, więc grafika też musi być spoko. :-D Cytuj Link to post Share on other sites
KarsonPL 6 Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Myślę nad tym NavRoad Nexo i tym Kiano Elegance 8. Co będzie lepsze? Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Kiano zbiera dobre recenzje. Wykonanie na świetnym poziomie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts