Skocz do zawartości

Smartfon za około 500-600zł

Recommended Posts

Witam, potrzebuje smartfona w granicy nieprzekraczalnej 600zł.

Poprzednio miałem htc sensation, sprzedałem go i używałem do teraz starej nokii.

Moje wymagania to duży wyświetlacz, najlepiej 4,5 lub więcej.

Długa praca na baterii w zasięgu możliwości oczywiście.

Najlepiej android.

Telefon używany, ale zadbany, najlepiej z jakąś jeszcze gwarancją.

Jakieś propozycje?

Oczywiście oczekuje telefonu najwydajniejszego jaki można dostać za te pieniążki :)

Z góry dzieki za pomoc

Wow cena mega. Zdjęcia sima w salonie orange to chyba z 60 zł.

Można też kombinować z kodami z ebay ;)

W teori zdjęcie blokady kodem nie ingereuje w telefon i nie powinno byćżadnych śladów takiej akcji.

Jak to jest z tym Orange. Wszyscy operatorzy dają simfree tylko oni się uparli i blokują...

Edytowane przez Synergia

Widziałem również polską stronę z kodami na zdjęcie sim locka. Koszt 20-30 złotych w zależności od konkretnego modelu. A jak to jest w praktyce? Ludzie różnie piszą. Raz serwis się czepia raz nie. Ciekawe jak to wygląda od strony prawnej bo tak jak napisał Synergia nie jest to przecież ingerencja.

L9 nie jest zły ale trzeba uważać co się na nim instaluje, telefon na bardzo wolna pamięć Flash i aplikacje które cały czas odświeżają coś w tle (fb, widzety pogodowe, GG itp) strasznie obciążają system i powodują ogromne lagi. Ma też slabiutki aparat.

http://allegro.pl/nokia-lumia-720-biala-18-msc-gwarancji-stan-bdb-i3887105101.html

http://allegro.pl/nokia-lumia-720-pelen-komplet-gw-pat2442-i3883457799.html

spróbuj wynegocjować na 600zł

Lumia 720 będzie chyba najlepszym wyborem w tej cenie. Działa płynnie, dobry aparat i jak na smartphone'y super żywotność baterii. Jakość wykonania, dobry aparat + darmowa nawigacja działająca offline na cały świat.

Edytowane przez rysiooo

Podzielam zdanie kolegi wcześniej - miałem L9 i generalnie polecam, jeśli ktoś nie wymaga od telefonu niewiadomoczego. Jeśli ktoś ciągle zmienia aplikacyjki, widgety i wrzuca w telefon nieprawdopodobne ilości danych, to zamuli się błyskawicznie. U mnie niestety wyszło na to, że go sprzedałem i koniec końców kupiłem Galaxy Note, z którego jestem dużo bardziej zadowolony (choćdo ideału również wiele mu brakuje).