SzonPL 0 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Siemanko chciałem sobie kupić klawiaturę do 300zl gram głównie w lola i fpsy chciałbym podświetlana Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
SeaDragon 9 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam Najlepszą propozycją dla ciebie będzie klawiatura mechaniczna, ponieważ będzie dzaiałała dłużej niż klawiatura membranowa (klasyczna).W tej cenie dobrm wyborem będzie Steel Series G6V2 kosztuje +/- 300zł ale nie ma podświetlania. Cytuj Link to post Share on other sites
SzonPL 0 Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A co myślisz o SS apex? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
SeaDragon 9 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Klawiatura teorytyczne ciekawa, lecz tak naprawdę posiada ona masę niepotrzebnych klawiszy Makr, z których i tak prawdopodobnie nie będziesz korzystał. Wyłożonie ponad 300zł za klawiaturę membranową jest nie opłacalne, jesli chcesz kupić klawiaturę mechaniczną z podświetleniem to dołóż te 100-150zł. Jeśli chodzi o klawiatury membranowe to (moim zdaniem) nie należy wykładać ponad 200zł za takową. Cytuj Link to post Share on other sites
SzonPL 0 Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Czyli mówisz ze Steel Series G6V2 bedzie najlepszym wyborem ? Czy sa jakies lepsze klawiatury w tej samej cenie od niej? Slyszalem cos o klawce Qpad tylko nie wiem ktora bedzie lepsza Cytuj Link to post Share on other sites
SeaDragon 9 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Powiem tak: klwiatura Steel Series G6V2 i QPad MK50 są bardzo dobrymi klawiaturami i to od ciebie zależy którą wybierzesz. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
salahadin 26 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jeżeli chciałbyś dołożyć żeby mieć to podświetlenie to za niecałe 100zł więcej powinieneś móc dorwać coś z CM Stormów. 6Gv2 jak najbardziej polecam jeżeli możesz przeboleć podświetlenie, czarne switche nie są takie straszne do pisania jak wiele osób twierdzi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
SeaDragon 9 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 @up z CM Stormami jest jeden mały problem: ciężko jest je dorwać... Cytuj Link to post Share on other sites
SzonPL 0 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) A w SS jest cherry red czy polecacie mi jakies inne ? Edytowane 15 Stycznia 2014 przez SzonPL Cytuj Link to post Share on other sites
SeaDragon 9 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 W Steel Series G6V2 są MX Cherry Black, które (teorytycznie) są najlepsze do grania, a w pisaniu spisują się też nie najgorzej. Cytuj Link to post Share on other sites
salahadin 26 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Kiedyś została wypuszczona 6Gv2 w wersji z czerwonymi przełącznikami ale nie liczyłbym na to że znajdziesz. Co do dostępność CM Storm to na gamedot.pl wiem że mają większość modeli. Cytuj Link to post Share on other sites
SzonPL 0 Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Dzieki za wszystkie odpowiedzi ale mam ostateczne pytanie Steelseries czy CMstorm jak myslicie ktore bedzie lepszym wyborem? reff Cytuj Link to post Share on other sites
zeroexe 0 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dobra klawiatura w tej cenie bedzie tez Razer Blackwidow. Jest to klawiatura mechaniczna z podswietleniem, szczerze polecam, sprawuje sie rewelacyjnie! Cytuj Link to post Share on other sites
SzonPL 0 Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wolałbym nie brać z Razer mysle nad SS i CM strom Cytuj Link to post Share on other sites
SuperDragons 42 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) grasz w FPS hmm to moze qpad mk-50 przelaczniki "czerwone" lekkie do FPS'ow palce sie nei mecza po wciskaniu Edytowane 19 Stycznia 2014 przez SuperDragons Cytuj Link to post Share on other sites
Mirael 4 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Po dołożeniu około 30 złotych dorwiesz Natec'a RX88 z podświetleniem i przełącznikami MX Black. Ale jestem pewien, że każda z wymienionych klawiatur będzie się bardzo dobrze sprawować ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
TheEquinoxe 114 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jeśli masz możliwość dołożenia 30zł do budżetu i nie będą przeszkadzać Ci kompaktowe wymiary (połączenie bloku numerycznego ze strzałkami i przyciskami Delete, Insert Page Up itp.) mógłbyś kupić CM Storm Quickfire TK na przełącznikach MX Cherry Brown, może by Ci przypasowały http://www.salurion.pl/product/212036/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/CM_Storm_Quickfire_TK_Mechanical_Gaming_Keyboard_CHERRY_MX_BROWN_.html Sam waham się jeszcze między nią, a wersją Stealth Mają też wersję na redach, ale już ok. 70zł ponad budżet. Cytuj Link to post Share on other sites
salahadin 26 Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Jeżeli wachasz się między SS a CM Storm a zależy ci mocno na czerwonych switchach to CM Storm jest odpowiedzią moim zdaniem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts