Mhelkir 2 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 jak w temacie, szukam zasilacza platinum, możliwie cichego, obowiązkowo z 7 letnią gwarancją do 550-600zł, albo analogicznie z 5 letnią gwarancją do ok. 400zł. te dwa z tematu najbardziej przypadły mi do gustu lepiej z wiatrakiem czy bez? mam i będę zawsze miał jedną kartę graficzną (rozważam co prawda dwie w budzie i albo płytkę co ma fizycznie odłączanie zasilania od slotów, albo odłączenie ich programowo - więc tak czy inaczej zasilać na raz zamierzam jedną) z maksymalnie 4 dyski, i czytnik płyt. więc nie powinienem wyjść poza 500W. Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ciszej niż SS-520FL2 nie będzie:P Osobiście wziąłbym drugi zaproponowany przez Ciebie model, to świetny zasilacz a wentylator i tak będzie zagłuszony przez kartę graficzną 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Też jestem za P-660. Wentylator i tak nie ma w nim za dużo pracy. Cytuj Link to post Share on other sites
Mhelkir 2 Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) grafika na pewno nic nie zagłuszy, obecnie używam FireGL V7700, w najblizszej przyszłosci przesiądę się pewnie na FirePro W5000 i dopiero gdy znajdę grę której ta nie uciągnie dokupię może jakaś starą gamingową. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Mhelkir Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts