pawelek5 0 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Mam laptopa Lenovo g500, gdy odpalam na nim linuxa LiveCD nie widzi on wbudowanej karty WiFi. Przy pierwszej instalacji systemu omyłkowo usunąłem partycję Recovery. Czy może to mieć jakiś wpływ na to? Cytuj Link to post Share on other sites
n1un1o 3 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Brak powiązania, cóż to za edycja LiveCD ? może być zbyt minimalistyczna i nie posiadać wszystkich sterowników, polecam liveUSB pod dystrybucja mint'a np 16 wrzucasz na pendrive za pomocą unetbootin. Cytuj Link to post Share on other sites
pawelek5 0 Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Linux BackTrack. Na innym laptopie chodzi dobrze, i widzi karte WiFi. Minta odpalałem i też nie widzi karty. Cytuj Link to post Share on other sites
Fix00ser 477 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Czasami warto zweryfikować posiadany sprzęt nim sie zdecydujemy na Tuxa w laptopie http://backtrack.pl/wiki/doku.php?id=pl:cards Cytuj Link to post Share on other sites
SKOME 389 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie wszystko czasami działa na liveCD tak jak powinno Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts