Skocz do zawartości

spadki plynnosci na gtx660

Recommended Posts

Najnowsze, albo 314.22, ktore mialy najwyzsza wydajnosc w c3. W c3 sprobuj timer resolution i wymuszenie najnizszego czasu, to poprawi uzycie cpu. 

Na 325xx Jest wyzsze oc niz na 33xxxx ale i tak nie warto instalowac nic starszego, wiec zostaja albo najnowsze whql albo 314.22 (tylko pod crisis).

Patche dużo poprawiły, przed nimi miałem spadki fps w wielu miejscach gdzie nic się nie działo a po nich jest ok. Przynajmniej takie są moje spostrzeżenia.

U mnie wzrost w porownaniu z niespatchowana gra jest imponujacy. Z okolo 45 fps w trawie do stalych 60 fps, choc w MP nie zawsze jest tak gladko, dlatego gram na high, bo to zmniejsza obciazenie cpu.

Najnowsze, albo 314.22, ktore mialy najwyzsza wydajnosc w c3. W c3 sprobuj timer resolution i wymuszenie najnizszego czasu, to poprawi uzycie cpu.

Na 325xx Jest wyzsze oc niz na 33xxxx ale i tak nie warto instalowac nic starszego, wiec zostaja albo najnowsze whql albo 314.22 (tylko pod crisis).

U mnie wzrost w porownaniu z niespatchowana gra jest imponujacy. Z okolo 45 fps w trawie do stalych 60 fps, choc w MP nie zawsze jest tak gladko, dlatego gram na high, bo to zmniejsza obciazenie cpu.

Witam wieczorem wgram pach, agdzie. Zmienić ten timing i ten czas najnizszy?

wgralem najnowszy patch do crysisa 3 i napisze ze sie polepszylo jako tako da sie grac na 900p , textury wysokie , wszystkie opcje grafiki najwyzsze , oprucz obiektow i cieniowania ktore dalem na wysokie i mam 30 -50 klatek , czasem moze czesciej niz czasem spadnie do 25 badz 24 klatek ( wczesniej przy obracaniu spadalo do 18 badz 17 klatek i niedalo sie wogole grac )

Co byscie powiedzieli o tej plycie glownej 

ASUS M5A78L-M/USB3 - Socket AM3+ - AMD 760G + SB710 - Micro-ATX plus AMD FX-8320 Black Edition - 3.5 GHz, ja nie bede potkrecal wiec plyta do oc jest mi zbedna , czytalem i testy i ten procek calkiem niezle sobie radzi ?A i co z zasilaczem crosair cx 500 bo ten procek to 125 a moj obecny to lyka 95 w . to chyba nieduza roznica ?

Edytowane przez power1