kporys 3 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 która z tych gier jest lepsza ? Za forzą 3 przemawia to , że tych 400 aut nie trzeba odblokowywać. A z tego co słyszałem to w GT5 ( nie prologue ) ma być ich znacznie więcej. I tu pytanie czy trzeba będzie je odblokować ? No i jeszcze pytanko, która konsola lepsza ( głównie do gier ). Xbox - arcade - nie odtwarza chyba DVD. A na stronie X-a pisze, że elite odtwarza. Dawajcie wasze opinie, tylko proszę , żeby były troszq rozwinięte, a nie "playstation3 lepsze " Pozdrawiam i z góry dzieki za odp. EDiT : Opłaca się wziąć ten zestaw http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... atman.html , czy to jest jasper ? Link to post Share on other sites
kory2 24 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Na pewno będzie trzeba mieć licencje aby można jeżdzić autami. Ja wolę GT5 i czekam z kupnem ps3 tylko na tę grę Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ej chłopcze.Trochę nie udany temat.Zaraz wpadnie tu użytkownik o nicku Wulfen i KILLZONE.A z tego wyniknie znowu kłótnie EDIT:Moim zdaniem obie konsole są super do grania.XBOX I PS3 mają dobre gry.Jest to tylko kwestia gustu Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 To nie oni prowokują. Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 A niby kto Link to post Share on other sites
kporys 3 Napisano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ja ( czyli założyciel tematu ) .xDD Opłaca się wziąć ten zestaw http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... atman.html , czy to jest jasper ?Zapytam jeszcze raz . Może ktoś wie Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 A niby kto Ty?!? Przecież starego szrotu by nie sprzedawali Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 gt5 jest znacznie bardziej rozbudowane i ładniejsze. Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 ale Forza 3 jest, a GT5 jeszcze nie i nie wiadomo kiedy tak naprawdę będzie, przekładali od 2 lat, więc mogą zawsze przełożyć jeszcze trochę i co to za głupota że arcade płyt nie odtwarza?, arcade różni się od elite, tym że dysku nie ma nie opłaca się brać tego zestawu z komputronika, btw z komputronika nic się nie opłaca brać bo drogo Link to post Share on other sites
cichy81 0 Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Co to w ogóle za porównania forza jest od wielu miesięcy a GT jeszcze nie ma a jak będzie to pod koniec roku. Więc gadanie że GT jest lepsze jest głupotą. To że pierwsze 4 wersje były dobre nie znaczy że 5 będzie lepsza. Poczekamy zobaczymy Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dla mnie GT było zawsze lepsze i myśle że będzie tak nadal Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jak dla mnie, nie wiem jak GT5 model jazdy sprawial wrażenie kartonowego, nudziło mi się szybko. A poza tym FM3 wygląda fajnie. Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dla mnie nie ma powodu zakładać takich tematów bo zaraz zlecą się tutaj fanboye PS3(Wulfen i Killzone).I znowu się wojna bez końca rozpęta... Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ej chłopcze , już drugi raz mówisz żeby nie wywoływać wilka z lasu, dziś oraz 19 maja, jak narazie cisza i spokój, owieczki bezpieczne. Link to post Share on other sites
b1tzz 0 Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Nie da się na razie porównać gier, jak jedna z nich nie wyszła... ;/ To jest tak, jakby porównywać Metro 2033 z Crysisem np. niby miejscami grafika lepsza. ale produkcje dzieli dosyć duży kawał czasu, myślę, że porównywać, to będzie można Forze 4 z GT5, bo możliwe, że ta pierwsza może dogonić jeszcze Gran Turismo. Link to post Share on other sites
kporys 3 Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Kupiłem już X-BOX'a :DD W Forzie najmocniejszą według mnie stroną jest to, że za każdy zdobytty poziom kierowcy zdobywamy samochód. Nie są to gnioty tylko np. ostatnio dostałem Reventon'a i Veyron'a za darmoche Niestety moja ciekawość jakie będzie następne auto, doprowadza do tego, że dużo gram .xDD Pozdro i dzięki wszystkim ;DD Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 b1tzz A demo widziałeś, albo ostatnio pokaz z gry, zapowiedź w PSX Extreme ? Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A moim zdaniem najmocniejsza stroną Forzy jest to, że jest Link to post Share on other sites
Recommended Posts